Eden Palace Hotel

Yangon Region
Eden Palace Hotel Genel
Eden Palace Hotel Öne Çıkan Resim
Eden Palace Hotel İç Mekan
Eden Palace Hotel İç Mekan
Eden Palace Hotel Kahvaltı
Image More +24 fotoğraf
Eden Palace Hotel
No. 356 / 366, Kyaikkasan Road Tarmwe Township , Yangon Region

Eden Palace Hotel misafirlere Yangon merkezinde, Chaukhtatgyi Pagoda ve Kandawgyi Doğa Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Nga Htat Gyi Pagoda ile 1,1 mi (1,8 km) ve Kandawgyi Gölü ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Yemek servisi için Grand Eden Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 74 klimalı odada şömine ve LED televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Süit
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x