Eden Lodge

South East England, High Wycombe
Eden Lodge Öne Çıkan Resim
Eden Lodge İç Mekan
Eden Lodge Oda Düzeni
Eden Lodge Oda Düzeni
Eden Lodge Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
Eden Lodge
16A Priory Rd South East England, High Wycombe

Bu apart daire misafirlere High Wycombe merkezinde, Buckinghamshire New University ve Wycombe Swan Theatre ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Windsor Kalesi ile 19,8 mi (31,9 km) ve Legoland® Windsor ile 20,1 mi (32,4 km) mesafede.

Bu dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Ortak/paylaşılan mutfakta yemek yapabilirsiniz. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için masa ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafirlere ortak alanda televizyon, piknik alanı ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x