Eden Concept

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Lafkos
Eden Concept Genel
Eden Concept Genel
Eden Concept Genel
Eden Concept Genel
Eden Concept Genel
Image More +59 fotoğraf
Eden Concept
Lafkos Teselya Ve Merkez Yunanistan, Lafkos

Bu villa konaklamanızda Güney Pelion bölgesinde, Lafkos Meydanı ile 1,1 km (0,7 mi) ve Old Radio Museum ile 8,5 km (5,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı villa Paou Plajı ile 12,5 km (7,7 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villanın kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada misafirler için şömine ve özel havuz mevcut. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve düz ekran televizyon var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x