Edel Weiss Hotel und Restaurant

Elbe-weser, Bremen
Edel Weiss Hotel und Restaurant Genel
Edel Weiss Hotel und Restaurant Genel
Edel Weiss Hotel und Restaurant Genel
Edel Weiss Hotel und Restaurant Genel
Edel Weiss Hotel und Restaurant Öne Çıkan Resim
Image More +85 fotoğraf
Edel Weiss Hotel und Restaurant
8 Bahnhofsplatz Elbe-weser, Bremen

Edel Weiss Hotel und Restaurant konaklamanızda Bremen merkezinde, Bremen Sanat Galerisi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Beck's Bira Fabrikası ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Botanika ile 1,4 km ve Eski Şehir M. ve Roland ile 2,1 km mesafede.

Otelin Alman mutfağı alanında uzman restoranı Restaurant Edel Weiss misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 33 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x