Ecrin de Mogador

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Ounara
Ecrin de Mogador Öne Çıkan Resim
Ecrin de Mogador Yerinde Yemek
Ecrin de Mogador Yerinde Yemek
Ecrin de Mogador Oda Düzeni
Ecrin de Mogador Havuz
Image More +3 fotoğraf
Ecrin de Mogador
Douar ait hmed Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Ounara

Ounagha bölgesindeki Ecrin de Mogador konaklamanızda, Ounara Camisi ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Essaouira Plajı ile 13,8 mi (22,2 km) ve Skala de la Ville ile 15 mi (24,1 km) mesafede.

Pansiyonun restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premium Villa, 6 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x