Ecosfera Hotel

Lesser Sunda Islands, Canggu
Ecosfera Hotel Öne Çıkan Resim
Ecosfera Hotel Dış Mekan
Ecosfera Hotel Yerinde Yemek
Ecosfera Hotel Yerinde Yemek
Ecosfera Hotel Yerinde Yemek
Image More +73 fotoğraf
Ecosfera Hotel
Jl Batu Mejan Echo Beach Lesser Sunda Islands, Canggu

Ecosfera Hotel misafirlere Canggu (Batu Bolong) bölgesinde, Canggu Beach ve Batu Bolong Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan resort otel Seminyak Plajı ile 7,3 mi (11,7 km) ve Legian Plajı ile 8,7 mi (14 km) mesafede.

Green Spot Cafe, Ecosfera Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve öğlen, hafta sonu 7.00 ve 13.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 27 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Süit,
Süit, Okyanus Manzaralı
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Family Oda, Havuz Manzaralı (Classic)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Economy Üç Kişilik Oda
Room
Süit, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x