Ecologic Ville Caldas Vip

Caldas Novas
Ecologic Ville Caldas Vip Genel
Ecologic Ville Caldas Vip Genel
Ecologic Ville Caldas Vip Genel
Ecologic Ville Caldas Vip Genel
Ecologic Ville Caldas Vip Genel
Image More +60 fotoğraf
Ecologic Ville Caldas Vip
R. Juscelino Kubitscheck 15 , Caldas Novas

Ecologic Ville Caldas Vip misafirlere Caldas Novas (Bandeirantes) bölgesinde, Özgürlük Meydanı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Serra de Caldas Novas State Park ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan pansiyon Su Parkı ile 1,2 mi (2 km) ve Orlando Mestre Meydanı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 7 açık yüzme havuzu ve sağlık kulübü mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x