ECOHOTEL LA MASIA

Llanogrande
ECOHOTEL LA MASIA Genel
ECOHOTEL LA MASIA Genel
ECOHOTEL LA MASIA Öne Çıkan Resim
ECOHOTEL LA MASIA Dış Mekan
ECOHOTEL LA MASIA Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
ECOHOTEL LA MASIA
Vda. Tres Puertas-Llanogrande , Llanogrande

Rionegro bölgesindeki ECOHOTEL LA MASIA misafirlere kırsal bölgede, Llanogrande Alışveriş Merkezi ve Jardines Llanogrande ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Poblado Parkı ile 17,8 mi (28,6 km) ve Lleras Parkı ile 17,9 mi (28,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

7 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 50 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Family
Family Oda
Room
Superior Oda
Room
Grand İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x