ECO Lifestyle & Lodge

Foster Hall
ECO Lifestyle & Lodge Genel
ECO Lifestyle & Lodge Genel
ECO Lifestyle & Lodge Genel
ECO Lifestyle & Lodge Genel
ECO Lifestyle & Lodge Genel
Image More +133 fotoğraf
ECO Lifestyle & Lodge
Tent Bay , Foster Hall

ECO Lifestyle & Lodge misafirlere Bathsheba bölgesinde, okyanus kıyısında, Tent Bay ile Bathsheba Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu butik otel Crane Plajı ile 11,6 mi (18,6 km) ve Carlisle Koyu ile 11,9 mi (19,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Yerel tarzda kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 10.00, hafta sonu 8.30 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apartment,
Apartment, 1 King Bed with Sofa Bed, Top Floor (Soup Bowl)
Deluxe
Deluxe Studio (Tropicana)
Room
Studio, 1 Queen Bed (Main House)
Room
Junior Suite, 1 King Bed (Maycocks)
Room
Apartment in Cottage (Batts Rock)
Room
Suite, 1 King Bed, Top Floor (High Rock)
Room
Room, Top Floor (Parlor)
Room
Superior Studio, 1 King Bed, Kitchen, Ocean View (Carib Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x