Easy Surf Camp

Lesser Sunda Islands, Kuta
Easy Surf Camp Genel
Easy Surf Camp Öne Çıkan Resim
Easy Surf Camp Dış Mekan
Easy Surf Camp Kahvaltı
Easy Surf Camp Kahvaltı
Image More +60 fotoğraf
Easy Surf Camp
Jalan Pantai, Komala Indah 2, Badung Lesser Sunda Islands, Kuta

Easy Surf Camp misafirlere Kuta (Kuta Merkezi) bölgesinde, Kuta Plajı yakınında ve Beachwalk Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Legian Plajı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Seminyak Plajı ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Line Up Cafe, Easy Surf Camp misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, 2 Tek Kişilik Yatak, Havuz Kenarı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Bungalov, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Kenarı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x