Eastern Star Hotel

Taypey
Eastern Star Hotel Genel
Eastern Star Hotel Genel
Eastern Star Hotel Öne Çıkan Resim
Eastern Star Hotel Dış Mekan
Eastern Star Hotel Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Eastern Star Hotel
11F, No. 209, Sec. 4, Zhongxiao East Rd Daan District , Taypey

Eastern Star Hotel size Taypey merkezinde, Taipei 101 ve Doğu Alışveriş Bölgesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Yang-ming-shan ile 7,5 mi (12,1 km) ve Sun Yat Sen Anıt Salonu ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirler için LED televizyon olan 25 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x