East Winds Saint Lucia

Gros Islet
East Winds Saint Lucia Genel
East Winds Saint Lucia Genel
East Winds Saint Lucia Genel
East Winds Saint Lucia Genel
East Winds Saint Lucia Genel
Image More +85 fotoğraf
East Winds Saint Lucia
La Brelotte Bay , Gros Islet

East Winds Saint Lucia misafirlere Gros Islet bölgesinde, plajda, Windward Adaları ve Labrelotte Bay yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Choc Bay ile 1,4 mi (2,2 km) ve Choc Plajı ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Flambouyant Restaurant, East Winds Saint Lucia misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

30 odada buzdolabı ve iPod takma konsolu mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Kır Evi, Bahçeli
Room
Deluxe Kır Evi, Bahçeli
Room
2 Bedroom Garden View Cottage

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x