East Time Hotel

Minsk
East Time Hotel Öne Çıkan Resim
East Time Hotel Dış Mekan
East Time Hotel Dış Mekan
East Time Hotel Dış Mekan
East Time Hotel Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
East Time Hotel
Vtoroy Velosipednyy pereulok, 5 Leninsky District , Minsk

Minsk (Leninsky Bölgesi) bölgesindeki East Time Hotel misafirlere Belarus Ulusal Teknik Üniversitesi ve Praspekt Francyska Skaryny ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel The National Art Museum of the Republic of Belarus ile 2,3 mi (3,6 km) ve Dinamo Stadyumu ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için East Time restoranı ideal, bu restoran yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 134 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Luxury
Luxury Oda, 1 Yatak Odası
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Oda, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Oda, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Oda,
Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x