East Suites

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
East Suites Öne Çıkan Resim
East Suites Dış Mekan
East Suites Dış Mekan
East Suites Dış Mekan
East Suites İç Mekan
Image More +83 fotoğraf
East Suites
413/51-53 Thappraya Rd, Jomtien Complex Jomtien Beach, Nonprue, Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya

East Suites size Pattaya (Güney Pattaya) bölgesinde, Jomtien Plajı ve Pattaya Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dongtan Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Misafirler için 9 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Yarı açık banyolar, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Two
Two Bedroom Jacuzzi Garden Suite
Luxury
Luxury Double Room, 1 Bedroom, Balcony 32
Room
Premier Suite
Room
Executive Suite
Room
Master Suite
Room
Jacuzzi Garden Suite
Room
Luxury Double Room, 1 Bedroom, Balcony 42

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x