East Pier Hotel

North Island (kuzey Ada), Napier
East Pier Hotel Genel
East Pier Hotel Öne Çıkan Resim
East Pier Hotel Dış Mekan
East Pier Hotel Dış Mekan
East Pier Hotel İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
East Pier Hotel
50 Nelson Quay, Ahuriri North Island (kuzey Ada), Napier

Napier (Ahuriri) bölgesindeki East Pier Hotel konaklamanızda Bluff Hill Domain Seyir Alanı ve Napier Hapisanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Belediye Tiyatrosu ile 2,8 km (1,7 mi) ve Napier Plajı ile 2,8 km (1,7 mi) mesafede.

Otelde misafirlere denize sıfır restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, okyanus manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Okyanus Manzaralı, Zemin Kat
Superior
Superior Stüdyo, Okyanus Manzaralı (Upper Level)
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı, Zemin Kat
Superior
Superior Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası, Balkon, Okyanus Manzaralı
Premium
Premium Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası, Balkon, Okyanus Manzaralı
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı, Zemin Kat
Standard
Standard Stüdyo, Okyanus Manzaralı, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x