Earl Heights Suites Hotel

Greenhill
Earl Heights Suites Hotel Genel
Earl Heights Suites Hotel Öne Çıkan Resim
Earl Heights Suites Hotel Dış Mekan
Earl Heights Suites Hotel Dış Mekan
Earl Heights Suites Hotel Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Earl Heights Suites Hotel
Tetteh Kwei Street , Greenhill

Accra (Dzorwulu) bölgesindeki Earl Heights Suites Hotel misafirlere Wild Gecko El Sanatları Dükkanı ve Wheel Story House Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Labadi Plajı ile 8,1 mi (13,1 km) ve Gana Üniversitesi ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 63 klimalı odada buzdolabı ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Süit
Room
Premium Süit
Room
Premium Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x