Eagles Wings Wilderness Lodge

Güneydoğu Alaska, Klawock
Eagles Wings Wilderness Lodge Genel
Eagles Wings Wilderness Lodge Öne Çıkan Resim
Eagles Wings Wilderness Lodge Dış Mekan
Eagles Wings Wilderness Lodge Dış Mekan
Eagles Wings Wilderness Lodge Dış Mekan
Image More +13 fotoğraf
Eagles Wings Wilderness Lodge
6488 Klawock-Hollis Hwy Güneydoğu Alaska, Klawock

Klawock bölgesindeki Eagles Wings Wilderness Lodge konaklamanızda, Klawock's Totem Park ve Klawock Harbor ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel North Cove Harbor ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Bu kulübe misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Kulübe
Room
Superior Kulübe, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Kulübe, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

x