Eagle's

Accra
Eagle's Genel
Eagle's Genel
Eagle's Öne Çıkan Resim
Eagle's Dış Mekan
Eagle's Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Eagle's
No 15 Volta Street Airport Residential Area , Accra

Accra bölgesindeki Eagle's konaklamanızda, Flagstaff House ve El Wak Stadium ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Labadi Plajı ile 7,2 mi (11,7 km) ve Teshie Plajı ile 9,4 mi (15,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için klimalı odalarda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x