Dynasty Inn Pattaya

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Dynasty Inn Pattaya Öne Çıkan Resim
Dynasty Inn Pattaya Dış Mekan
Dynasty Inn Pattaya Dış Mekan
Dynasty Inn Pattaya İç Mekan
Dynasty Inn Pattaya İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Dynasty Inn Pattaya
596/16 Moo 10 Soi 13 Pattaya Beach Rd. Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Dynasty Inn Pattaya size Pattaya merkezinde, Pattaya Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile yürüyerek 10 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jomtien Plajı ile 2,8 mi (4,6 km) ve CentralFestival Pattaya Beach alışveriş merkezi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 79 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Family
Family Connecting Room
Room
Grand Deluxe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x