Dynasty Desert Camp

Sam
Dynasty Desert Camp Genel
Dynasty Desert Camp Genel
Dynasty Desert Camp Öne Çıkan Resim
Dynasty Desert Camp Dış Mekan
Dynasty Desert Camp Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Dynasty Desert Camp
Near Sunset Point, Sam Sand Dunes , Sam

Jaisalmer bölgesindeki Dynasty Desert Camp misafirlere milli parkta, Sam Kum Tepeleri ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Desert Ulusal Parkı ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu çadır ev Khaba Hisarı ile 12,2 mi (19,6 km) ve Kuldhara Terkedilmiş Köy Kuyusu ile 20,6 mi (33,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için çadır evde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 72 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Safari macerası yaşayabilirsiniz. Bu çadır evde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ücretsiz bebek bakımı ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Çadır, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Luxury
Luxury Çadır
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x