Dwor W Odonowie

Kazimierza Wielka
Dwor W Odonowie Genel
Dwor W Odonowie Genel
Dwor W Odonowie Öne Çıkan Resim
Dwor W Odonowie Dış Mekan
Dwor W Odonowie Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Dwor W Odonowie
Odonow 2 , Kazimierza Wielka

Dwor W Odonowie misafirlere Kazimierza Wielka (Odonow) bölgesinde, Marconi Sanatoryumu ile 21,8 mi (35 km) mesafede ve Spa Parkı ile 22,5 mi (36,2 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Brzesko Parkı ile 24,8 mi (40 km) ve Niepolomice Kalesi ile 26,2 mi (42,1 km) mesafede.

Order in advance ! yemek servisi için ideal, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca bebek bakımı (ücretli), düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x