Dwor Strzyzew

Varşova – Doğu Polonya, gmina Kampinos
Dwor Strzyzew Genel
Dwor Strzyzew Genel
Dwor Strzyzew Genel
Dwor Strzyzew Genel
Dwor Strzyzew Öne Çıkan Resim
Image More +52 fotoğraf
Dwor Strzyzew
Strzyzew Parcele 17 Varşova – Doğu Polonya, gmina Kampinos

Dwor Strzyzew misafirlere gmina Kampinos bölgesinde, nehir üzerinde ve Dom Urodzenia Fryderyka Chopina ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Bilim ve Kültür Sarayı ile 30,6 mi (49,3 km) ve Eski Şehir Meydanı ile 31,5 mi (50,7 km) mesafede.

Polonya mutfağı sevenler için Stara Waga ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gmina Kampinos bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu küçük otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Business
Business Apart Daire
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x