Dwarsberg Trout Hideaway

Route 62, Cape Winelands
Dwarsberg Trout Hideaway Genel
Dwarsberg Trout Hideaway Öne Çıkan Resim
Dwarsberg Trout Hideaway İç Mekan
Dwarsberg Trout Hideaway Yerinde Yemek
Dwarsberg Trout Hideaway Oda Manzaraları
Image More +37 fotoğraf
Dwarsberg Trout Hideaway
Dwarsberg Farm Route 62, Cape Winelands

Worcester bölgesindeki Dwarsberg Trout Hideaway konaklamanızda, Cape Floral Region Protected Areas ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Deetlefs Wine Estate ile 8,7 mi (14 km) ve Du Toitskloof Wines ile 11,9 mi (19,1 km) mesafede.

Dwarsberg Trout Hideaway misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere hafta içi 10 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x