Dvor Podznoeva

Pskov
Dvor Podznoeva Genel
Dvor Podznoeva Genel
Dvor Podznoeva Genel
Dvor Podznoeva Genel
Dvor Podznoeva Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Dvor Podznoeva
3B, Nekrasova St. , Pskov

Dvor Podznoeva misafirlere Pskov merkezinde, Pogankin Odası ve Pskov Tarih, Mimari ve Sanat Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Menshikov Sanat Oda Galerisi ile 0,2 mi (0,3 km) ve Pskov Forge Courtyard ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Süit
Süit
Room
Business Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x