dusitD2 Naseem Resort, Jabal Akhdar

Sayq
dusitD2 Naseem Resort, Jabal Akhdar Genel
dusitD2 Naseem Resort, Jabal Akhdar Genel
dusitD2 Naseem Resort, Jabal Akhdar Genel
dusitD2 Naseem Resort, Jabal Akhdar Genel
dusitD2 Naseem Resort, Jabal Akhdar Genel
Image More +81 fotoğraf
dusitD2 Naseem Resort, Jabal Akhdar
Jabal Akhdar , Sayq

Sayq bölgesindeki dusitD2 Naseem Resort, Jabal Akhdar misafirlere dağda konaklama ayrıcalığı sunmaktadır. Bölgedeki önemli noktalar arasında Nizwa Kalesi ve Jebel Akhdar Dağı bulunmaktadır. Bu 4,5 yıldızlı resort otel Nakhal Hisarı ve Misfat al Abreyeen ile aynı bölgededir.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan All Day Dining yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 252 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mikrodalga fırın ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda bulunur ve kaliteli yatak takımı tüm odalarda çekyat vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz ücretli su parkı, 24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Akdeniz stili resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Gününüzü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Sayq bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Stüdyo
Stüdyo
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Süit,
Süit, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x