Durban Accommodation

Durban North
Durban Accommodation Öne Çıkan Resim
Durban Accommodation Dış Mekan
Durban Accommodation Dış Mekan
Durban Accommodation Dış Mekan
Durban Accommodation Dış Mekan
Image More +89 fotoğraf
Durban Accommodation
195 Umhlanga Rocks Drive , Durban North

Durban North bölgesindeki Durban Accommodation konaklamanızda Japon Bahçeleri ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Beachwood Golf Sahası ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel uShaka Marine World ile 8,8 mi (14,1 km) ve Umhlanga Rocks Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Oda ve kahvaltı sunan otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

(1)
(1) Spacious Double Room
(7)
(7) Family suite
(12)
(12) Self Catering Cottage
(9)
(9) 2 bed self caterting apartment
Room
(2) Single room
Room
(4) Spacious double suite
Room
(5)Contemporary Double
Room
(6) Cosy double room
Room
(14) 3 bed Family Self Catering Unit
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x