Dune Hua Hin

Orta Tayland, Hua Hin
Dune Hua Hin Genel
Dune Hua Hin Öne Çıkan Resim
Dune Hua Hin Dış Mekan
Dune Hua Hin İç Mekan
Dune Hua Hin Kahvaltı
Image More +32 fotoğraf
Dune Hua Hin
5/5 Naebkhehars Road Orta Tayland, Hua Hin

Dune Hua Hin misafirlere Hua Hin bölgesinde, deniz kıyısında, Hua Hin Street Arts ve Hua Hin İskelesi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Hua Hin Plajı ile 0,8 mi (1,2 km) ve Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Dune Bar and Restaurant ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Dune Suite)
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x