Dukuh Sebatu Resort & Villa

Sebatu
Dukuh Sebatu Resort & Villa Genel
Dukuh Sebatu Resort & Villa Genel
Dukuh Sebatu Resort & Villa Genel
Dukuh Sebatu Resort & Villa Genel
Dukuh Sebatu Resort & Villa Öne Çıkan Resim
Image More +55 fotoğraf
Dukuh Sebatu Resort & Villa
Jalan Dukuh Banjar Sebatu Desa Sebatu Tegalalang , Sebatu

Sebatu bölgesindeki Dukuh Sebatu Resort & Villa misafirlere nehir kıyısında, Tirta Empul Hindu Tapınağı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Gunung Kawi Tapınağı ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Tegallalang Çeltik Terasları ile 4,5 km (2,8 mil) ve Tirta Empul Tapınağı ile 5,2 km (3,3 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras, Resort Manzaralı
Room
Signature Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x