Duerming Ardora Hotel

Rias Baixas, Aios
Duerming Ardora Hotel Genel
Duerming Ardora Hotel Genel
Duerming Ardora Hotel Genel
Duerming Ardora Hotel Genel
Duerming Ardora Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
Duerming Ardora Hotel
Aios, 155 Rias Baixas, Aios

Duerming Ardora Hotel misafirlere Sanxenxo bölgesinde, plaj yakınında, Praia de Pragueira ve Major Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ría de Pontevedra ile 0,7 mi (1,1 km) ve Paris Dakart Sanxenxo ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 40 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x