Druids Glen Hotel & Golf Resort

Leinster, Kilmullin
Druids Glen Hotel & Golf Resort Genel
Druids Glen Hotel & Golf Resort Genel
Druids Glen Hotel & Golf Resort Genel
Druids Glen Hotel & Golf Resort Genel
Druids Glen Hotel & Golf Resort Genel
Image More +48 fotoğraf
Druids Glen Hotel & Golf Resort
Newtownmountkennedy Leinster, Kilmullin

Kilmullin bölgesindeki Druids Glen Hotel & Golf Resort misafirlere dağda, Druids Glen Golf Club ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve National Garden (Ulusal Bahçe) Fuar Merkezi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Glenroe Açık Çiftliği ile 2,9 mi (4,7 km) ve Charlesland Golf Club ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Hugos restoranı misafirlere golf sahası manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 145 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Ailenin golf tutkunu gol sahasındayken sağlık kulübü ve kapalı havuz gibi ortalamanın üstünde dinlenme imkânlarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda
Oda
Family
Family Oda, Birden Çok Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x