Drift San José

Mexican Riviera, San Jose del Cabo
Drift San José Genel
Drift San José Genel
Drift San José Genel
Drift San José Genel
Drift San José Öne Çıkan Resim
Image More +55 fotoğraf
Drift San José
Miguel Hidalgo #613 Between Alvaro Obregon and Ignacio Comonfort Mexican Riviera, San Jose del Cabo

Drift San José misafirlere San Jose del Cabo (San Jose del Cabo Şehir Merkezi) bölgesinde, Baja California Yarımadası ve Iglesia San José yakınında. Bu otel San Jose del Cabo Art District ile 0,2 mi (0,4 km) ve Puerto Los Cabos ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Kitchen + Mezcal Bar, Drift San José misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

29 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Basic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x