Dreamview Villas - In Rakiraki

Sunshine Coast, Volivoli
Dreamview Villas - In Rakiraki Genel
Dreamview Villas - In Rakiraki Öne Çıkan Resim
Dreamview Villas - In Rakiraki Dış Mekan
Dreamview Villas - In Rakiraki Dış Mekan
Dreamview Villas - In Rakiraki Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Dreamview Villas - In Rakiraki
Volivoli Road Sunshine Coast, Volivoli

Rakiraki bölgesindeki Dreamview Villas - In Rakiraki konaklamanızda, Ratu Udre Udre Gömütü ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız.

Tatil evinde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kilitli dolap mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Sigara İçilmez
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Oda (Marina Unit)
Room
Ev (Seaside)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x