Dreamlike Arterra Hotel-Apartment Cebu Seaside 14 Floor

Cebu Adası, Lapu Lapu
Dreamlike Arterra Hotel-Apartment Cebu Seaside 14 Floor Genel
Dreamlike Arterra Hotel-Apartment Cebu Seaside 14 Floor Genel
Dreamlike Arterra Hotel-Apartment Cebu Seaside 14 Floor Öne Çıkan Resim
Dreamlike Arterra Hotel-Apartment Cebu Seaside 14 Floor Dış Mekan
Dreamlike Arterra Hotel-Apartment Cebu Seaside 14 Floor Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Dreamlike Arterra Hotel-Apartment Cebu Seaside 14 Floor
Lot 20, Block 5, Phase 1, Discovery Bay Subdivision, Brgy. Punta Engaño Cebu Adası, Lapu Lapu

Dreamlike Arterra Hotel-Apartment Cebu Seaside 14 Floor misafirlere Lapu-Lapu (Punta Engaño) bölgesinde, CHI, The Spa ve Mactan Doctors' Hastanesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel SM City Cebu ile 12,1 mi (19,4 km) ve Waterfront Cebu City Kumarhanesi ile 13,4 mi (21,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x