Dreamland Beach Resort

Mindanao, Yumbing
Dreamland Beach Resort Öne Çıkan Resim
Dreamland Beach Resort Dış Mekan
Dreamland Beach Resort Dış Mekan
Dreamland Beach Resort Dış Mekan
Dreamland Beach Resort Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Dreamland Beach Resort
Yumbing Mindanao, Yumbing

Mambajao bölgesindeki Dreamland Beach Resort konaklamanızda, Agoho Plajı ve Beyaz Ada ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Camiguin Batık Mezarlığı ile 3,9 mi (6,2 km) ve Eski Catarman Kilisesi Harabeleri ile 4,2 mi (6,7 km) mesafede.

Dreamland Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere ücretsiz poşet çay/hazır kahve ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x