Dreamcatcher by Angelina

Koh Samui (ve Çevre Adaları), Bo Put
Dreamcatcher by Angelina Genel
Dreamcatcher by Angelina Genel
Dreamcatcher by Angelina Öne Çıkan Resim
Dreamcatcher by Angelina Dış Mekan
Dreamcatcher by Angelina Dış Mekan
Image More +131 fotoğraf
Dreamcatcher by Angelina
88/6 Moo 1 Fisherman Village Koh Samui (ve Çevre Adaları), Bo Put

Dreamcatcher by Angelina misafirlere Koh Samui bölgesinde, plajda, Bo Phut Plajı ile Bo Phut Plajı İskelesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Chaweng Plajı ile 4,4 mi (7,1 km) ve Lamai Plajı ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 plaj barı bulunmaktadır.

Misafirler 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 43-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Safari ile yerel doğal yaşamı gözlemleyebilirsiniz. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretli) temalı park servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Dubleks, Teras, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x