Dream Valley Resort Tonsai Beach

Güney Tayland, Krabi
Dream Valley Resort Tonsai Beach Genel
Dream Valley Resort Tonsai Beach Öne Çıkan Resim
Dream Valley Resort Tonsai Beach Dış Mekan
Dream Valley Resort Tonsai Beach Dış Mekan
Dream Valley Resort Tonsai Beach Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Dream Valley Resort Tonsai Beach
86/8 Moo2, Aonang ,Muang Tonsai Bay Güney Tayland, Krabi

Krabi bölgesindeki Dream Valley Resort Tonsai Beach misafirlere plaj yakınında, Tonsai Plajı ile Ao Phai Plong Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu resort otel West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile 3,7 mi (6 km) ve Nopparat Thara Plajı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Akşam yemeği için resort otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

94 klimalı oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda (With Aircon)
Superior
Superior Bungalov (With Aircon)
Room
Standard Bungalov (with Air-con)
Room
Bungalow with Fan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x