Dream Inn Sun Beach Hotel

Kuzey Male Mercan Adası, Thulusdhoo Adası
Dream Inn Sun Beach Hotel Genel
Dream Inn Sun Beach Hotel Genel
Dream Inn Sun Beach Hotel Genel
Dream Inn Sun Beach Hotel Genel
Dream Inn Sun Beach Hotel Genel
Image More +31 fotoğraf
Dream Inn Sun Beach Hotel
Finihiyaa Hingun, North Male Atoll Kuzey Male Mercan Adası, Thulusdhoo Adası

Dream Inn Sun Beach Hotel misafirlere Thulusdhoo Adası seyahatlerinde havaalanı yakınında konaklama ayrıcalığı sunmaktadır. Bölgedeki görülecek yerler arasında Chicken Adası Mercan Resifi ve Asdhoo Rock bulunmaktadır. Bu aile dostu pansiyon Paradise Adası Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Gili Lankanfushi Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Ginger Dream Inn Sun Beach Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz bebek bakımı, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Super
Super Deluxe Room
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x