Dream Inn 48 Burj Gate Skyline View

Şeyh Zayed Yolu
Dream Inn 48 Burj Gate Skyline View Genel
Dream Inn 48 Burj Gate Skyline View Öne Çıkan Resim
Dream Inn 48 Burj Gate Skyline View Dış Mekan
Dream Inn 48 Burj Gate Skyline View Dış Mekan
Dream Inn 48 Burj Gate Skyline View Dış Mekan
Image More +367 fotoğraf
Dream Inn 48 Burj Gate Skyline View
48 Burj Gate, Sheikh Zayed Rd , Şeyh Zayed Yolu

Bu apart daire misafirlere Dubai merkezinde, Dubai Alışveriş Merkezi ve Burj Khalifa ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Dubai Çeşmesi ile 0,6 mi (1 km) ve Dubai Akvaryum ve Su Altı Hayvanat Bahçesi ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Misafirler için dairede bir pillowtop/yastık üstlü yatak mevcuttur. Keyifli vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu dairede ayrıca bebek bakımı (ücretli) ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x