Dream House Qingchengshan

Chengdu
Dream House Qingchengshan Öne Çıkan Resim
Dream House Qingchengshan Oda Düzeni
Dream House Qingchengshan Banyo Tipleri
Dream House Qingchengshan Dış Mekanlar
Dream House Qingchengshan Dış Mekanlar
Image More +11 fotoğraf
Dream House Qingchengshan
No 42 Hele Rd Qingchengshan , Chengdu

Dream House Qingchengshan misafirlere Chengdu (Dujiangyan) bölgesinde, Mount Qingcheng ve Jiezi Ancient Town ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Giant Panda National Park ile 3,8 mi (6,1 km) ve Sichuan Giant Panda Sanctuaries - Wolong, Mt Siguniang and Jiajin Mountains ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Dream House Qingchengshan misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Exclusive
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x