Dream Flower Homestay Hoi An

Orta Vietnam, Cam Chau
Dream Flower Homestay Hoi An Öne Çıkan Resim
Dream Flower Homestay Hoi An Dış Mekan
Dream Flower Homestay Hoi An Dış Mekan
Dream Flower Homestay Hoi An İç Mekan
Dream Flower Homestay Hoi An İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Dream Flower Homestay Hoi An
576/6 Cua Dai Street Orta Vietnam, Cam Chau

Dream Flower Homestay Hoi An misafirlere Hoi An (Hoi An Kent Merkezi) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Ba Le Pazarı ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon My Khe Plajı ile 11,9 mi (19,1 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve gece geç saatte oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Signature Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x