Dream Beach B&B

Doğu Endülüs, Palomares
Dream Beach B&B Genel
Dream Beach B&B Genel
Dream Beach B&B Genel
Dream Beach B&B Genel
Dream Beach B&B Öne Çıkan Resim
Image More +103 fotoğraf
Dream Beach B&B
Calle la Chimenea 2 Doğu Endülüs, Palomares

Cuevas Del Almanzora bölgesindeki Dream Beach B&B konaklamanızda, Playa de Quitapellejos ve Playa El Playazo ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Vera Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Playa de la Fábrica Plajı ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve LED televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için açık havuz, spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Panoramic
Panoramic Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Teras, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x