Dream Apartments Saranda

Southern Albania, Sarande
Dream Apartments Saranda Genel
Dream Apartments Saranda Öne Çıkan Resim
Dream Apartments Saranda Dış Mekan
Dream Apartments Saranda İç Mekan
Dream Apartments Saranda Kahvaltı
Image More +51 fotoğraf
Dream Apartments Saranda
Rruga Guri Nazifi Southern Albania, Sarande

Dream Apartments Saranda misafirlere Saranda (Kodrra) bölgesinde, Museum of Archaeology ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Saranda Sinagogu ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Ksamil Adaları ile 10,4 mi (16,7 km) ve Sarande Feribot Terminali ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 5 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya özel plaj gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Apart Daire
Apart
Apart Daire, Balkon
Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x