Dragon Villa Reine

Kuzey Norveç, Moskenes
Dragon Villa Reine Öne Çıkan Resim
Dragon Villa Reine Oda Düzeni
Dragon Villa Reine Oda Düzeni
Dragon Villa Reine Oda Düzeni
Dragon Villa Reine Banyo Özellikleri
Image More +7 fotoğraf
Dragon Villa Reine
Postboks 118 Reine Kuzey Norveç, Moskenes

Moskenes bölgesindeki bu villa misafirlere okyanus kıyısında, Buneset ve Dagmar Oyuncak Bebek ve Oyuncak Müzesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Norsk Telemuseum ile 4,6 mi (7,5 km) ve Kurutulmuş Balık Müzesi ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada şömine ve düz ekran televizyon mevcut. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, jakuzi ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premium Villa, 4 Yatak Odası, Kısmi Göl Manzaralı, Okyanusa Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x