dpaso Urban Hostel

Rias Baixas, Pontevedra
dpaso Urban Hostel Genel
dpaso Urban Hostel Dış Mekan
dpaso Urban Hostel Dış Mekan
dpaso Urban Hostel Dış Mekan
dpaso Urban Hostel Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
dpaso Urban Hostel
Gorgullón 16 Rias Baixas, Pontevedra

Dpaso Urban Hostel konaklamanızda Pontevedra merkezinde, Santuario de la Peregrina ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Pazo de Cultura ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu hostel Santa Maria Bazilikası ile 2,4 km (1,5 mil) ve Mogor Plajı ile 10,2 km (6,3 mil) mesafede.

Dpaso Urban Hostel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz ısıtmalı zemin bulunan 20 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrıca misafirlerimizin odalarında rahatça müzik dinleyebilmesi için iPod takma konsolu bulunmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve otomatik satış makinesi vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x