Downtown Hotel

Accra
Downtown Hotel Genel
Downtown Hotel Genel
Downtown Hotel Genel
Downtown Hotel Genel
Downtown Hotel Genel
Image More +41 fotoğraf
Downtown Hotel
West Legon , Accra

Accra bölgesindeki Downtown Hotel misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Gana Üniversitesi ve Achimota Golf Club 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Labadi Plajı ile 11,6 mi (18,6 km) ve Teshie Plajı ile 14,2 mi (22,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x