Dovecote House Bed and Breakfast

Blockhouse Bay
Dovecote House Bed and Breakfast Genel
Dovecote House Bed and Breakfast Öne Çıkan Resim
Dovecote House Bed and Breakfast Dış Mekan
Dovecote House Bed and Breakfast Dış Mekan
Dovecote House Bed and Breakfast Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Dovecote House Bed and Breakfast
1 Taunton Terrace , Blockhouse Bay

Dovecote House Bed and Breakfast misafirlere Auckland (Blockhouse Bay) bölgesinde, Paradice Ice Skating ve Akarana Golf Course / Keith Hay Park ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Eden Parkı ile 6,2 mi (10 km) ve Auckland Hayvanat Bahçesi ile 8,4 mi (13,5 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve açık özel spa küveti olan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda
Premium
Premium Oda
Exclusive
Exclusive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x