Dove Hotel Kigali

Kigali
Dove Hotel Kigali Öne Çıkan Resim
Dove Hotel Kigali Dış Mekan
Dove Hotel Kigali Dış Mekan
Dove Hotel Kigali Dış Mekan
Dove Hotel Kigali Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Dove Hotel Kigali
KG 786 Street , Kigali

Kigali bölgesindeki Dove Hotel Kigali misafirlere Kigali Genocide Memorial Centre ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Ntarama Church ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Union Trade Centre Alışveriş Merkezi ile 5,1 km (3,2 mi) ve Ivuka Arts Kigali ile 6,9 km (4,3 mi) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

75 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Executive
Executive Süit
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x