DoubleTree by Hilton Xian Fengdong

Guanzhong Ovası, Yanta Qu
DoubleTree by Hilton Xian Fengdong Genel
DoubleTree by Hilton Xian Fengdong Genel
DoubleTree by Hilton Xian Fengdong Genel
DoubleTree by Hilton Xian Fengdong Öne Çıkan Resim
DoubleTree by Hilton Xian Fengdong Dış Mekan
Image More +78 fotoğraf
DoubleTree by Hilton Xian Fengdong
No. 186 Haojing Road Fengdong New City, Xixian New Area Guanzhong Ovası, Yanta Qu

DoubleTree by Hilton Xian Fengdong misafirlere Xi'an (Yanta Qu) bölgesinde, Fenggao Site of the Western Zhou Dynasty ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Maya Beach Water Park ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel MingChe ZhanLanGuan ile 4,3 mi (7 km) ve Fengxi Chemakeng Mausoleum of the Western Zhou Dynasty ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.3 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 292 klimalı oda iPod takma konsolu ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 7 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası
Family
Family Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Presidential
Presidential Süit
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Executive Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x