DoubleTree by Hilton Toyama

Hokuriku, Toyama
DoubleTree by Hilton Toyama Genel
DoubleTree by Hilton Toyama Genel
DoubleTree by Hilton Toyama Genel
DoubleTree by Hilton Toyama Öne Çıkan Resim
DoubleTree by Hilton Toyama Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
DoubleTree by Hilton Toyama
1-1-10 Shintomi-cho Hokuriku, Toyama

Toyama bölgesindeki DoubleTree by Hilton Toyama konaklamanızda, CiC Toyama ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Toyama Belediye Sarayı Gözlem Kulesi ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Toyamaken Fuganungakansui Parkı ile 0,6 mi (0,9 km) ve Koshinokuni Edebiyat Müzesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Yemek servisi için Korare wine & dine ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 201 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Toyama bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 994 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Guest Room)
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Premium
Premium Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Guest Room)
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Premium Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Guest Room)
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Family Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Guest Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x