DoubleTree by Hilton Pittsburgh Airport

Western Pennsylvania, Moon Township
DoubleTree by Hilton Pittsburgh Airport Genel
DoubleTree by Hilton Pittsburgh Airport Genel
DoubleTree by Hilton Pittsburgh Airport Öne Çıkan Resim
DoubleTree by Hilton Pittsburgh Airport Dış Mekan
DoubleTree by Hilton Pittsburgh Airport Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
DoubleTree by Hilton Pittsburgh Airport
8402 University Blvd Western Pennsylvania, Moon Township

DoubleTree by Hilton Pittsburgh Airport misafirlere Moon Township bölgesinde, havaalanı yakınında, Joe Walton Amerikan Futbolu Stadı ve Robert Morris Üniversitesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Rivers Casino kumarhanesi ile 16,2 mi (26 km) ve Heinz Alanı ile 16,8 mi (27,1 km) mesafede.

Yemek servisi için Caroline's Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

135 odada MP3 takma konsolu ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı çıkış mevcuttur. Moon Township bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4833 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Küvet
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x